a ja uważam że po nowy samochód mozna sie przejechać nawet 400 km ja jechałem 450 po używany heheh więc nie widze problemu jak mozna zaoszczędzić
Sprawdzone stacje benz. na trasie Warszawa - Częstochowa
Zwiń
X
-
Sprawdzone stacje benz. na trasie Warszawa - Częstochowa
Pytam na wszelki wypadek - zapowiada się, że wyjątkowo często będziemy tę trasę pokonywać. Średnio znam tamtejsze stacje, więc pytam o radę. Wiem mniej więcej, co tankować (od kilku dni ostro i z wielką przyjemnością tu szperam), gorzej z miejscem.
Czekam na sugestie.Dyżurnet.pl - bezbłędny eliminator.
-
-
przede wszystkim nie ma potrzeby tankowac na tej trasie, wystarczy zalać się w wawie :idea:
jeżeli już to ja tankowałem wielokrotnie na statoilu w Czewie przy tej przelotowej trasie przez miasto, po jednej i drugiej stronie i na shellu przy drodze na Tarnowskie Góry.
[ Dodano: Sro 06 Sie, 08 23:16 ]
Zamieszczone przez wojtassto i ja dodam swoje słowo
Ktoś zna dobre stację na Trasie WAWA-BYDGOSZCZsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojtassKtoś zna dobre stację na Trasie WAWA-BYDGOSZCZ
Tankowałem już kilkanaście razy, żadnych przygód, oprócz tego, że czasami jest trudno zapłacić kartą- mają kłopot z komunikacją portu z bankiem.It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodai tu uwaga na misiakiIt doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Re: Sprawdzone stacje benz. na trasie Warszawa - Częstochowa
Zamieszczone przez OctaduoPytam na wszelki wypadek - zapowiada się, że wyjątkowo często będziemy tę trasę pokonywać. Średnio znam tamtejsze stacje, więc pytam o radę. Wiem mniej więcej, co tankować (od kilku dni ostro i z wielką przyjemnością tu szperam), gorzej z miejscem.
Czekam na sugestie.
Przerobiona stacja po stronie na Cz-we "pod orłem" w Przeszkodzie (rzut beretem za Nadarzynem) potem masz kilka stacji po drodze (m.in. Krzyczkowice) a z powrotem zalewałem w Wólce Jagielczyńskiej bodajże.aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodanaprawde na kazdym tankujesz :?: :twisted:
To jest hipoteza w przenośni ujęta :P
Powiem tak, jadę, widzę stację pod orłem, zero zastanowienia, tankujęaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
Komentarz